dilluns, 30 de novembre del 2015

Els tres tambors



Ha vingut el Lluís a l’Escola Antaviana. Hem pujat a la classe de música per cantar Els Tres Tambors. Ens ha sortit prou bé, l’hem cantat tres vegades tots junts com podeu veure en el vídeo i dos alumnes de cada classe (la Ona, el Pau, el Mohammed i la Sara) l’han cantat a part.

Si vols escoltar la seva gravació i altres versions que han fet alguns artistes d'aquesta cançó popular segueix llegint!

divendres, 27 de novembre del 2015

Peixetera punyetera

Les classes de tercer de l'escola Pere Vila hen triat aquesta caçó per compartir aquest any amb l'escola de Cheng Du.

Avui ens hem reunit la classe de la Xocolat i la classe de l'Aigua per fer la gravació a la sala de música. Primer hem gravat tots i després s'ha quedat un petit grup perquè s'entengués millor la lletra.



Si vols veure tota la classe cantant seguix llegint.

dimecres, 25 de novembre del 2015

La cançó del Lladre



Avui a l'escola Drassanes la classe de 6è ha gravat la cançó que han triat per l'intercanvi d'aquest any amb l'Escola Experimental Adjunta a la Universitat Normal de Sichua. És la Cançó del lladre.

Primer l'ha gravat tota la classe i després un petit grup perquè sigui més fàcil entendre la lletra i la fonètica. Així podran practicar millor.


Aquesta cançó, és una cançó popular de la que molts músics n'han fet versions si voleu veure aquestes versions i la gravació del petit grup de l'escola seguiu llegint.

dilluns, 23 de novembre del 2015

Som les clases de tercer de l'escola Pere Vila

Hola nens i nenes de l’Escola de Cheng Du,

Som les classes de tercer de l'escola Pere Vila:

Tercer “A”, la classe de "L´AIGUA", Ens diem així perquè pràcticament tots vam decidir al començament de curs de treballar durant l´any sobre el “Projecte de l’aigua”.

Tercer "B", la Classe de “LA XOCOLATA”. Aquest curs aprendrem moltes coses sobre la xocolata.

Aquestes són les cartes de presentació que us enviem:


dimecres, 18 de novembre del 2015

Som de l'escola Ramon Llull


Som els nens i nenes de quart curs de Primària de l’escola pública Ramon Llull de Barcelona.

Som 50 nens i nenes entre les dues classes. Hi ha alumnes de procedència de molt països de món: Romania, Xina, República Dominicana, Guatemala, Bolívia, Paraguai, Colòmbia, Veneçuela, Perú, India, Líban, Marroc, Senegal i Armènia.

A l’escola ens agrada aprendre Anglès, Activitats plàstiques, Educació Física,Informàtica i Música. A mig matí sortim al pati durant mitja hora a jugar. Els nens juguen molt a futbol.

Ens agrada anar d’excursió i de colònies. El curs passat vam anar al teatre a veure un mag, a celebrar la Castanyada a una masia, a un camp d’aventura a fer activitats esportives, com escalada, tirolina, curses d’orientació.

També vam visitar el museu del M.A.C.B.A. per conèixer l’art contemporani i vam visitar edificis modernistes de Barcelona, ja que vam fer un projecte multidisciplinari sobre la nostra ciutat.

Aquest curs el projecte serà per estudiar els romans i la seva civilització . Per això anirem a la ciutat de Tarragona per visitar Tarraco, la ciutat que van fundar els romans.

Aquest curs estem molt il·lusionats perquè anirem quatre dies al Pirineu per aprendre i practicar l’esquí de fons i l’esquí alpí. Som molt inquiets i tenim molts interessos i aficions: llegir, fer esport ( bàsquet, patinatge, hip-hop, futbol, taekwondo i escalada), dibuixar, pintar, fer música amb instruments (guitarra, violí i piano), escriure contes, anar a jugar al parc després de l’escola, jugar a videojocs, passejar amb la família, córrer, anar a la platja, viatjar amb la família i anar al parc d’atraccions com el Tibidavo o Port Aventura.

dimarts, 17 de novembre del 2015